martes, 27 de septiembre de 2011

ANEM A COMENÇAR!

Benvinguts/des al meu nou blog!

A partir d'una iniciativa de l'assignatura d'Escriptura en Premsa a l'Universitat Autònoma de Barcelona, on estic cursant actualment la carrera de Periodisme, per tal de poder públicar els meus escrits, reportatges, entrevistes...etc. he creat aquest petit espai.
Tot i així no ho considero una eina escolar, més aviat serà un plataforma per facilitar l'expresió i les diverses idees que vull comunicar, obviament també per gaudir-ne de la seva el·laboració.
La temàtica serà variada, tot i que haig de confessar que sempre girarà al voltant del títol: "Que fem aquest finde?"
Perquè de fet, quins són els dies de la setmana que més aprofitem? Els dies en que tenim més temps? I casualment en els quals molts cops necessitariem idees per poder dur a terme activitats variades i entretingudes? Doncs claríssimament el cap de setmana!

Us convido a llegir de tant en tant diferents activitats curioses que es dónen a terme a la província Gironina (en el qual tindrà un protagonisme especial Sant Hilari Sacalm, ja que és el meu poble), articles sobre fets que estàn passant actualment i altres temes que aniré afegint a mesura que el blog vagi evolucionant.
Espero que us agradi, i que hi doneu un cop d'ull de tant en tant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario