martes, 3 de abril de 2012

GIRONA, A LA MODA!


PASSARELA FASHION PRIMAVERA
Models lluint les noves tendències a l'Espai Gironès
Amb la primavera arriba el bon temps, i amb aquest toca endreçar la roba d'hivern i restacar tota aquella que ha estat enterrada a les profunditats de l'armari durant tants i tants mesos. Tot i així, per aquells "fashion victims" que no volen repetir modelet i pretenen estar alerta de les ultimes novetats, el passat 31 de març va tenir lloc a l'Espai Gironès (Salt) la passarel·la Fashion Primavera, una oportunitat de fitxar algunes de les peces més destacades de la temporada 2012, promocionar-se dins del camp com a models o simplement passar una bona estona i disfrutar d'un bon ambient, amb bona música on l'entreteniment està assegurat.
Les preparacions de la passarel·la van començar ja des del 23 i 24 de març, dies en els quals es van iniciar els càstings per triar a tots aquells que vulguessin participar com a models en aquest esdeveniment. Nens, joves, adults...tot tipus de personalitats hi van tenir cabuda, la qüestió era animar als propis clients a viure una nova experiència.

Tendències juvenils masculines

Sabates, vestits, pantalons, bolsos i complements, cada botiga va ensenyar els seus dissenys més innovadors durant les diverses presentacions que es van anar fent durant els dies 30 i 31 de març. La gent va respondre amb moltes ganes a la proposta i més d'un va aprofitar la visita per comprar alguna que altra cosa. Així doncs, amants de la moda ja saveu! Colors brillants, textures transparents i estampats originals entre d'altres, la originalitat de la moda sembla que no està en crisis.

Maletes, bolsos i motxilles presentats per els més petits
Colecció de roba primaveral i estiuenca

No hay comentarios:

Publicar un comentario