viernes, 13 de enero de 2012

EL PATINATGE ESTÀ DE MODA

PISTA DE GEL
Taulell de preus de la pista de gel
Un any més Girona obra la pista de gel durant les vacances de Nadal amb la intenció de atraure tant els seus habitants com els visitants disposats a passar una bona estona. Situada al palau de fires de Girona des del 23 de desembre, dia de opertura, la pista de gel ha estat oberta totes les vacances fins al dia 8 de gener, adient per l'ambient nadalenc de la ciutat.
A més de la possibilitat de patinar per el preu de 8€ l'hora els organitzadors havien muntat un servei especial d'espectacles infantils durant les tardes on els nens i nenes podien passar-ho d'allò més bé.
El public en general estava satisfet amb l'organització de l'esdeveniment i l'ambient dins de la pista però tot i així alguns van opinar més concretament sobre el tema. Un exemple en són la Kasia i la Margaux, dues noies extranjeres que els agrada el patinatge. Asseguren que van disfrutar molt de la tarda tot i que segons elles (i algunes persones més) "la pista podria ser més una mica més gran".

Kasia i Margaux preparades per patinar
La Bet, la mare d'una de les families que van anar a patinar diu: "No patinava des de feia molt i la veritat és que està molt bé encara que si a la familia tens més d'un fill resulta prou car pagar 8€ per una hora".
Un altre detall que va extranyar va ser l'absenssia de música que a l'ho millor hagués animat una mica més ambient dins del recinte.


GALA DE PATINATGE
Patinadores del C.P.A Olot
Un altre acte relacionat amb el patinatge, aquesta vegada sobre rodes, va ser la gala de patinatge 11' organitzada per la federació de patinatge de Girona a Palau. Es va dur a terme el dia 7 de gener a les 17.30 de la tarda i va tancar amb una espectacular exhibició dels millors patinadors les vacances de Nadal.

Cal dir que la gala fou esperada per molta gent, a les 17.00 a l'entrada del recinte ja hi havia una llarga cua i finalment, un cop obertes les portes, el recinte es va omplir gairebé per complet amb l'arribada de més i més gent.
Segons els organitzadors: "És ja el seté any que es celebra aquesta gala i creiem que potser és l'any en que ha assistit més gent".

El públic era variat i es pot dir que hi havia gent de totes les edats. Parents, amants del patinatge, curiosos, amics dels participants... L'Encarna, ens donà el seu punt de vista: "Aquest any hem vingut només jo i la meva filla. Venim perquè ens agrada el patinatge i perquè jo mateixa avans patinava. Vivim per aquí i en vam sentir a parlar de que es feia una gala així. Crec que és genial acabar les vacances d'aquesta manera".

Magnifics vestuaris a càrrec de la U.E La Salle

L'espectacle estava dividit en dues parts separades per un petit descans. En la primera d'elles actuaven alguns grups de patinatge pertanyents a la Federació com és el cas de Girona, Olot, Llagostera o Hostalric. Amb un vestuari realment impressionant i unes representacions espectaculars les patinadores van poder desarrollar el seu millor paper en aquestes actuacions.
L'Hereu i la Pubilla van tancar aquesta primera part de la gala a ritme de "Move like Jagger"
Georgina Payet i Artur Balaguer, "hereu i pubilla"

Al descans els espectadors van disfrutar d'una actuació musical, que va donar pas a la segona part de la gala on els protagonistes van ser més aviat les actuacions individuals de patinadors de diversos grups també molt ben realitzats i amb un ritme imparable.
Finalment es pot calificar que un any més la gala fou tot un èxit i que els encarregats esperen repetir aquest èxit l'any que ve.


C.P Llagostera, "Llibertat blava"

No hay comentarios:

Publicar un comentario