jueves, 5 de enero de 2012

EN BUSCA D'UN POC DE SORT

GRAN QUINA DE BESCANÓ
Una jugadora optimista amb ganes de jugar
Una de les quines més conegudes de la província de Girona i fins i tot a nivell de Catalunya és la Gran quina de Bescanó, que es celebra cada any durant aquestes dates nadalenques.
Iniciada des de l'any 1993 i organitzada per el club de bàsquet, futbol i patinatge de Bescanó la quina gaudeix d'una gran popularitat tant entre la gent local com als visitants que venen per probar de guanyar alguna cosa i alhora passar una bona estona.
El funcionament és senzill, només per la suma de 13€ adquireixes un cartró que pots anar canviant durant tota la tarda i amb el qual pots anar jugant fins que s'acabi la sessió.
Un dels dies en que més gent va participar va ser el dia 1 de gener, potser per intentar començar aquest 2012 de la millor manera possible.
Salvador Campasol, un dels caps de l'organització intenta explicar el perquè de l'èxit de la quina: "Crec que que el secret està en la publicitat, nosaltres ens gastem molts diners en promocionar-ho per tot arreu. Nosaltres pensem en gran quan la resta pensa en petit."

Vista general del pavelló

Una altra dels aspectes positius i que més agraden són els regals, cal dir que molt generosos. Televisors, turrons, fuets, pernils i ampolles de cava, tot es pot guanyar en aquest esdeveniment, i no només jugant! Entre els diferents jocs es fan unes mini sessions d'espectacle on tothom pot guanyar el seu petit obsequi tot passant-ho d'allò més bé!

Animació a carrec dels organitzadors de la quina

Finalment també cal destacar el bon ambient entre els participants. Al seure en taules llargues s'ajuntaven persones que fins al moment eren desconegudes, i això propicia una bona comunicació i un tracte agradable entre elles fins el punt que si un dels participants guanyava per ex. una ampolla de cava, que millor que compartir-la amb els teus companys de joc?

Guanyadora d'una ampolla de cava
  

Ens ha agradat!

  • L'organització d'un acte tan tradicional d'una manera tan lúdica
  • El preu assequible d'un cartró amb el qual pots jugar tota la tarda

1ers guanyadors de la tarda, la familia Hors



1 comentario: