viernes, 9 de diciembre de 2011

A RITME DE NADALES, ARRIBA EL CHRISTMAS MARKET!

PLATJA D'ARO
Vista general del Christmas market
El passat cap de setmana, dies 3 i 4 de desembre, es va celebrar el primer Christmas Market a Platja d’Aro, una entranyable fira que durarà fins el dia 11 de desembre. Aquesta mostra, en forma d’estands, ofereix una àmplia gamma de productes , objectes i fins i tot serveis que es poden utilitzar com a regal en aquestes festes de Nadal que cada cop estan més pròximes.
Aquest original espai també ofereix una sèrie de parades centrades en el tema gastronòmic on la gent pot aprofitar les taules i cadires muntades enmig de la fira per fer un descans tot prenent un àpat deliciós. La plaça del Mil·lenari , lloc on es fa el Christmas Market, també ha estat escollida per ser el cor de l’encesa de llums de nadal i acollirà els propers dies el 1er concurs de corals i cançons de Nadal.
A ritme de les nadales i cançons relacionades amb la festa més conegudes internacionalment, les paradetes del Market van començar a obrir el diumenge a les 11 del matí per fer front a un nou dia de vendes després de l’èxit de la seva obertura el dissabte. Els venedors però no van tenir tots la mateixa visió de l’esdeveniment i cadascú va donar la seva opinió sobre el tema.
Rafa, a la seva parada de productes artesans
En Rafa, venedor de productes artesans la Jijonenca de Sant Feliu, va ser més aviat optimista respecte el tema. “Ahir va estar prou bé l’apertura, tampoc per tirar coets, però força bé. És normal que la gent no compri tant, tot i així hem de pensar en positiu”.
El senyor Albert, de Platja d’Aro, propietari de la parada de l’Hotel s’Agaró tampoc ho va trobar malament, “Nosaltres regalem un servei, potser no compraran, però si més no almenys ens coneixeran!”

Tot i així no tothom va ser tan optimista amb el tema, hi va haver participants del marquet que no estaven ni de bon tros tan segur de que les seves ventes durant la setmana fossin massa fructíferes, per exemple en Marc, venedor de pins, flors i nadales, de Catwork, el qual opina: "És el primer any que es fa, per tant ho trobo normal que la gent no ho conegui massa, tot i així ho veig malament, no sé pas si millorarà de cara la setmana que ve".


En un tipus de fira com el Christmas Market hi ha lloc per tot, inclús per l'art i en aquest cas un artista de Bordils, en Leonardo ho explica. "Jo he vingut per exposar i vendres les meves obres, ho faig a preu de taller que oscila entre uns 300 i 500€. A la gent li costa deixar anar els calers, tot i que la fira no va malament molta gent ve tan sols per mirar i poca cosa més, és normal tenint en compte els temps que corren".

Una mostra de l'exquisit art d'Alejo

Encara que el tema principal i l'ambient es van veure enfocats a l'espíritu nadalenc, no tot van ser parades propiament relacionades amb les festes. La solidaritat hi va ser representada a través de "Oncolliga" de Girona, la lliga catalana d'ajuda als malalts del càncer que recaudar diners a partir dels productes que venien.
Però la novetat més gran i també la parada que més gent va tenir va ser la clínica veterinària "Veterhouse" on les mascotes van ser els protagonistes. La gent estava entusiasmada amb la possibilitat d'incorporació d'un nou membre caní a la seva llar i molts van optar per realitzar allà mateix la compra.

Un petit cadell esperant per ser adoptat

Com a conclusió final es pot dir que va ser un esdeveniment molt dinàmic on aprofitant els dies de pont els compradors van poder realitzar les seves compres nadalenques a ritme de "Jinggle bell" en una fira senzilla, agradable i confortable.


Ens ha agradat!
  • Un ambient senzill però tradicional i gens carregós
  • Les facilitats que tenien les families amb nens ja que la fira disposava de llocs on els petits de la familia es poden entretenir
El gran Tió del Christmas Market

    Parada de figures per als pessebres
    Una client interessada en les nadales


No hay comentarios:

Publicar un comentario