miércoles, 5 de octubre de 2011

EQUUS GIRONA: Saló del cavall i del poni

Aquest cap de setmana, m'he volgut centrar en dos fets importants i potser per a molts completament desconeguts que s'han donat a terme a Girona. El primer d'ells és la Fira Equus.
Entrada al saló Equus

Els passats dies 30 de setembre i 1 i 2 d'Octubre es va celebrar la 23ª edició de l'Equus a Girona conegut també com el Saló del cavall i del poni. Va tenir lloc al Palau de Fires i al recinte exterior del Parc de la Devesa on els visitants van poder gaudir de diverses activitats, de campeonats, fires i exposicions relacionades amb la cultura eqüestre.

Aquest any l'edició estava composta per diferents parts. En primer lloc per 3 pistes cobertes on s'han realitzat les diferents competicions i exhibicions, a més de 4 pistes més per als escalfaments i preparacions d'aquests. El recinte de la Fira s'ha destinat als comerços i serveis al voltant d'una pista principal.

Aquest any s'ha arribat als 40.000 visitants, i segons les organitzacions ha estat una edició satisfàctoria, la qual ha rebut molt bona resposta per part del públic en totes les vessants d'aquesta fira.
Equus ha comptat amb una àmplia representació del sector eqüestre, tant des del punt de vista ramader i comercial com de l'esportiu i d'exhibició. Més de 500 cavalls han estat presents al saló on s'han pogut veure les principals novetats, els millors exemplars i s'hi han celebrat nombroses proves esportives, a més d'espectacles diaris.


Divertit cartell per el manteniment dels caballs de la fira

El saló Equus ha tornat a ser el principal punt de trobada del sector ramader on s'ha aconseguit molt bons negocis, tractes i contractes professionals. Els amants del món del cavall han pogut trobar gaudir d'una àmplia zona comercial on hi han pogut trobar tots els productes i serveis necessaris per a la pràctica d'aquest esport com són l'alimentació, carruatges, escoles d'equitació,  decoració, material i roba d'equitació...etc.
 Pel que fa als més petits, la principal novetat ha estat la celebració dels "Jocs de ponis" on nens i nenes a partir de 10 anys han fet diferents jocs d'agilitat, habilitat i velocitat amb els ponis.

Ponis per els jocs de ponis dels més petits


Preparació per els jocs

No hay comentarios:

Publicar un comentario