viernes, 14 de octubre de 2011

TRES EN UN! 16a Exposició internacional d'aus


Un ex. de les fantàstiques espècies de l'exposició

EXPOSICIÓ INTERNACIONAL D'AUS

Un altre dels fantàstics esdeveniments fou la 16a exposició internacional d'Aus de Camallera, a l'Alt Empordà. Organitzada per "Giroca: els amics de les aus", la sala Polivalent de Camallera va acollir durant dos dies tot tipus d'aus de diferents raçes i mides per la seva exposició, compra, venda e intercambi.

L'exposició internacional d'aus és un esdeveniment molt popular entre la seva gent que es celebra annualment a Camallera entre la última setmana de setembre i la primera d'octubre, aquest any concretament el 8 i el 9 d'Octubre.

En aquesta ocasió l'entrada general al pavelló valia 4€, amb descomptes aplicables a la gent gran i entrada lliure als menors de 5 anys, a canvi es donava la possibiltat de disfrutar d'entrada il·limitada els dos dies de l'exposició.

Vista general de l'exposició

El propòsit principal d'aquesta és l'exposició, venta, compra i fins i tot intercambi de diferents aus, tot i deixant de banda els interessos comercials, l'esdeveniment va tenir molt d'èxit en diferents edats.
El pavelló estava bastant ple i el públic era variat, hi havia des de families, a parelles, interessats en el gènere i gent que venia a veure l'exposició. També nens, per als quals hi havia una activitat molt popular: El IV Concurs Infantil de dibuixos.

El contacte entre aus i els més petits de la casa
 

La varietat de públic de l'exposició

Les opinions del públic van ser positives en general, i els visitants van gaudir d'aquesta peculiar exposició, tot i que alguns veterans ja més experts en el tema degut a molts anys de visita van donar la seva personal opinió sobre el tema:

Dos veterans opinant sobre l'exposició
"Aquest any ha estat una edició molt bona, hi havia una quantitat considerable de gent i l'exposició donava molt de si, encara que ctualment ja no es compra tant com avans. Estem en època de crisis i els preus elevats piquen molt a la gent. Si per ex. tenim una parella d'aus, mascle i femella, el seu preu pot oscil·lar entre els 18€ i els 100€, i en el cas del darrer només pagarà una persona que estigui molt interessada en aquella determinada parella o espècie."


 
ENS HA AGRADAT!
  • La facilitat de trobar aparcament.
  • Les bones indicacions.
  • La gent del pavelló era molt simpàtica i estava tot molt net i ben organitzat

Parella d'aus posades en venta i exposició

"Què hi faig aquí?"

No hay comentarios:

Publicar un comentario