jueves, 13 de octubre de 2011

TRES EN UN! Fira del Bolet

Aquesta setmana hi ha hagut molt de moviment a diferents llocs de la província, en presento concretament tres: La Fira del Bolet, la de la Poma i la de les Aus.
També estreno un nou apartat a cada esdeveniment: "Ens ha agradat!" on faré esment als aspectes més positius de cada visita.


Fira del bolet

L'escassa collita de rossinyols d'aquest any
En primer lloc, aquest passat cap de setmana va tenir lloc una de les fires més típiques de tardor al poble de Sant Hilari Sacalm, la Fira del Bolet.

Aquesta fira va començar el divendres amb una activitat dirigida als més petits, els "Contes de follets i Barrets de bolets", on els nens i nenes van disfrutar dels aspectes més encantadors de la tardor.

El dissabte i el diumenge la fira va continuar amb diferents activitats relacionades amb la micologia, entre les més destacades: les rutes amb BTT, els tallers de cistells i finalment el conegut Taller de cuina, on els experts en el tema van recomanar recetes delicioses i plats molt variats amb bolets.

També cal fer esment a les exposicions que s'han presentat durant el cap de setmana. Exposicions de dibuixos i de tipus de bolets, amb la possibilitat de fer diverses visites guiades.

El poble de Sant Hilari Sacalm va poder gaudir d'uns dies realment agradables, tot i que el temps no és pot controlar i sense unes característiques determinades no hi ha bolets. Els comerciants i venedors ho saben i van haver de acceptar la mala temporada boletaire buscant altres alternatives per satisfer la demanda de la gent. Aquest anys els dos productes més venuts van ser els bolets secs i dolçes galetes i pastissets en forma de bolet.


ENS HA AGRADAT!
  • La imaginació i eficacia amb que els comercinats van saber cobrir l'escassa quantitat de bolets.
  • Les originals tapes de bolets que va presentar el BAR Serrallonga en un cap de setmana així.

Comerciant venent bolets secs
 
Els bolets més dolços de tota la fira

La fira atrau un public internacional

No hay comentarios:

Publicar un comentario