viernes, 18 de noviembre de 2011

ENTRA, QUE ÉS GRATIS!

LLORET DE MAR
Vista lateral de les parets de la riera
Aquesta setmana com a novetat vull presentar un mini reportatge d'un petit però alhora  gran fet a Lloret de Mar que potser passa desaparcebut per molts dels seus habitants, però que no deixa indiferents als seus visitants.
Aquesta vegada la notícia es troba en una riera que passa per la ciutat i que suposadament desemboca al mar, concretament en les parets que envolten la riera ja que no són els típics murs grisos de formigó que estem acostumats a veure. La novetat és la seva atipica estètica, plena de graffitis que perduren durant aproximadament 1km per les dues bandes laterals.

És inevitable no veure-ho quan passes amb cotxe, o simplement quan passes caminant per allà ja que són dibuixos i dissenys totalment originals i fets professionalment per diferents autors que han anat aportant el seu petit gra de sorra a aquesta "exposició a l'aire lliure" tan peculiar.


Manuel i la seva marcota Bron
En Manuel, un jove habitant de 26 anys que fa temps que resideix al barri ens dona la seva opinió sobre el tema:
"La gent del barri estàn d'acord i estàn acostumats a aquest tipus de decoració, el problema està en que ultimament es comenta el fet que potser l'ajuntament es disposa a cobrir aquesta riera i convertir-la en una entrada a Lloret de Mar. Seria tota una llastima ja que és un lloc amb personalitat pròpia i no desagrada a ningú".

Així doncs estarem pendents d'aquesta informació, i de moment acabo aquest petit article amb una recopilació de fotos del lloc i de les seves millors obres. 









No hay comentarios:

Publicar un comentario