miércoles, 30 de noviembre de 2011

L'AMOR SÍ TÉ PREU

TOT NUVIS 2011
Una de les figuretes de recordatori de casament

Durant el passat cap de setmana, concretaments del 25 al 27 de novembre, va tenir lloc el ja conegut esdeveniment Totnuvis, una exposició dedicada i pensada per a les parelles que es volen casar, tant les que només els hi falta aquell petit detall com a les que estàn completament perdudes en aquest món de flors, vestits, elegància i formalitat.
Com cada any es va fer al Palau de Fires de Girona i va ser patrocinat per dues grans entitats: La Caixa i La Vanguardia. Dins el recinte s'hi van instal·lar al voltant de 100 expositors els quals van oferir els seus productes i serveis als visitants interessats.
Van participar tot tipus d'empreses: restaurants, càterings, perruqueries, estètiques, vestits, animació, floristeries, agències de viatges...etc.
Malgrat la mala sittuació econòmica moltes empreses no van caure en desesperació i es miren el futur de manera optimista. Un exemple en són els empresaris de "Wedding planner" i "Viatges.kom" que creuen que sempre es pot trobar bones oportunitats.

Empresaris optimistes a Totnuvis 2011

D'altres aprofiten la situació de crisis per reinventar noves maneres de fer negoci, la novetat són les anomenades "Bodas Low Cost" que per un pressupost limitat organitzen un casament un tant diferent, apaptat a les possibilitats dels nuvis i convidats.
Un altre tipus d'empresa que va tenir molta tirada van ser les agències de viatges que van donar la seva opinió sobre el tema. Santi Darde va comentar: "La cosa no està tan malament, almenys per nosaltres. Els llocs més solicitats per les parelles aquest any han estat EEUU i Àsia, uns 10-12 dies de mitjana i en general la tendència de les llunes de mel és fer-les en llocs més aviat càlids."

Director de l'empresa amb una parella

Vestits de festa a la passarel·la
Una de les propostes que més va agradar a la gent va ser la passarel·la on moltes de les botigues, perruqueries i estètiques presentaven els seus millors dissenys i creacions. Entre els participants hi havia Joiers Coma, Magaldi Home, Special Novias...i altres marques conegudes. Els pentinats els va oferir Pentinats Fortià, amb una demostració en directe de la seva feina sobre l'escenari.
A la mitja part també hi va haver lloc per alguna que altre actuació. Susanna del Saz i Maite Amer soprano i mezzosoprano, especialistes en actuacions en casaments van deleitar el públic amb la seva fantàstica veu cantant cadascuna un tema individual i un de conjunt.



Victoria, model de "Pentinats Fortià"

Moltes parelles van voler donar la seva opinió sobre el tema, una d'elles és la formada per Àlex i Alina: "Nosaltres ens casem a principis d'any, hem vingut a la fira concretament per buscar el vestit de núvia. Encara que estiguem en crisis, casar-se la gent es casarà igual però potser amb un pressupost més limitat. L'amor no es pot controlar, ni tant sols per els diners!"

Yolanda i Javi, amb una visió una mica diferent de l'altre van exposar els seus arguments: "Nosaltres sóm una parella que ens casarem l'any que ve, hem vingut perquè no tenim fotògraf. Les parelles ja no es casen tant, és un fet! I no només pel tema econòmic, ara tenir casar-se suposa una gran estabilitat, una estabilitat, seguretat que potser no tenim tant com avans actualment".

Per acabar cal destacar el producte estrella de tota la fira: Les fonts de xocolata, que van causar furar entre els visitants i que segons es diu seràn la nova tendència dels futurs casaments.

Exposició de fonts de xocolata

Ens ha agradat!
  • La interacció alhora de fer la passarel·la entre els models i el públic
  • L'amabilitat dels Dj's i les ganes d'animar l'ambient
50% de descomte en limusines i cotxes d'ocasió

Vista general del Palau de Fires

No hay comentarios:

Publicar un comentario